Anneler Gunu Mesajlari




Anneler Günü ne zaman? 
Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak tüm dünyada kutlanır. 


Anneler Günü Mesajları


Her yıl mayıs ayının 2. haftasında kutladığımız anneler gününe özel anneler günü mesajları sizler için derledik. Annenize en güzel sevgi dolu mesajları anneler gününde verebilirsiniz. Anneler günü mesajları çok özeldir.


» Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.

» Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

» Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

» Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

Anneler Günü mesajları

» Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

» Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

» Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.

» Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

» Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

» Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

» Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

» Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.

» Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

» Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.


En güzel Anneler Günü mesajları ve En güzel Anneler Günü Şiirleri bir tık ötenizde. Anneler Günü mesajlarının ve Anneler Günü Şiirlerinin en güzellerini sizler için derledik. Annenizin bu mutlu gününü Anneler Günü mesajlarından veya Anneler Günü Şiirlerinden birsiyle kutlayabilirsiniz. Ama unutmayalım ki Anneler için en güzel mesaj bu mutlu günlerinde onların yanında olmak ve onlara olan sevgimizi onlarla paylaşmaktır. Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü ne zamandan beri kutlanıyor? Anneler Günü ile ilgili tüm ayrıntılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder