Anneler Gunu Ne Zaman?



Anneler Günü


En güzel Anneler Günü mesajları ve Anneler Günü Şiirleri burada. Anneler Günü mesajları ve Anneler Günü Şiirleri en güzellerini sizler için seçtik. Annenizin mutlu gününü Anneler Günü mesajlarından veya Anneler Günü Şiirlerinden birisiyle kutlayabilirsiniz. Anneler Günü ne zaman?
Anneler Günü bugun


En güzel Anneler Günü mesajları ve En güzel Anneler Günü Şiirleri bir tık ötenizde. Anneler Günü mesajlarının ve Anneler Günü Şiirlerinin en güzellerini sizler için derledik. Annenizin bu mutlu gününü Anneler Günü mesajlarından veya Anneler Günü Şiirlerinden birsiyle kutlayabilirsiniz. Ama unutmayalım ki Anneler için en güzel mesaj bu mutlu günlerinde onların yanında olmak ve onlara olan sevgimizi onlarla paylaşmaktır. Anneler Günü ne zaman?



Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak tüm dünyada kutlanır. 2014 yılında ise Anneler Günü 11 Mayıs tarihine denk gelmektedir. Anneler günü her yıl çok sevdiğimiz annelerimizi özel şeyler yaşattığımız ve sevgimizi bir kez daha gösterdiğimiz gündür.

Anneler Günü ne zaman kutlanmaya başlanmıştır?

Amerikalı genç Jarvis annesinin vefatının ardından yaşadığı acıyı atlatamamış annesinin yerini hiçbir şeyle dolduramamıştır. Her sene annesinin ölüm yıl dönümü geldiğinde eşsiz bir acı duyar ve bunu etrafındakilere de yansıtırmış. 

Yine annesinin bir ölüm yıl dönümünde yani Mayıs Ayı’nın ikinci Pazar günü etrafındaki herkesi bir araya getirerek ” bu günün anneler günü olmasını çok istiyorum ve Anneler Günü adıyla her yıl kutlanmasını kabul edermisiniz? diye sormuştur. bu düşüncesi herkes tarafından kabul görmüştür ve artık her mayıs ayının ikinci pazar günü anneler günü kutlanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder